REVIEW: HC SLOVAN BRATISLAVA 4:2 HC´05 BANSKÁ BYSTRICA - JUNIORI

28.03.2013 19:19

REVIEW

HC SLOVAN BRATISLAVA 4:2 HC´05 BANSKÁ BYSTRICA

Góly a asistencie: 12. Zajíček (Mlynčár, Lukáčik), 40. Klučiar (Novák, Tibenský), 42. Tibenský (Novák, Klučiar), 53. Šalka (Mikúš) – 40. Gašpar (Janovský, Lamper), 59. Valent (Gachulinec, Rosandić). Rozhodca: J. Konc – Výleta, Stano.

 

Dnes chlapci ukázali svoje kvality na domáci nabudený Slovan to však nestačilo.

V dnešnom zápase pri nás nestálo toľko šťastia ako po minulé zápasy. Prehra 4:2 v poslednom zápase určite veľmi zamrzí ale nie je sa za čo hanbiť!

Naša Juniorka ukázala kvalitný hokej v každom jednom z piatich zápasoch. Snažili sa najviac zo svojich síl a v prvých 2 zápasoch na domácej pôjde Slovanu

to prinieslo svoje ovocie !!! Výhra 2:0 a 4:1 bola úžasná a všetci sme verili vo výhru tejto sérii.

Neskôr však prišli dve prehry na domácej pôde a o všetko sa rozhodlo dnes prehrou 4:2. Slovan síce oslavuje titul ale pre nás ste chlapci majstrami aj tak už teraz !!!

 

Zápas

ZOSTAVY:

Banská Bystrica: Košarišťan – M. Rosandić, M. Mikuš, Janovský, Tarabík, L. Dubeň, T. Varga, Gachulinec, Ramaj – Melkumjan, M. Hlinka, M. Macko, M. Lunter, R. Gašpar, Šimun, Majling, Róth, Kovalík, Valent, P. Lamper, Ambroz

 

Slovan Bratislava: Pat. Rybár – Valjent, Luža, Bačik, E. Černák, Gula, P. Kopecký, Skurák, Lukáčik – Šalka, T. Mikúš, Schroner – Klučiar, B. Novák, Tibenský – Brodek, Mikšík, Môcik – S. Petráš, Mlynčár, Zajíček.

 

Zápas začal na oboch stranách opatrne bolo vidieť, že ide o veľa. V 8.minúte zápasu mala B.Bystrica výhodu presilovej hry ktorú však nevyužila.

O pár sekúnd nato nasledovala šanca domácich ktorý ju využili naplno a vyhrávali po góle Miloša Zajíčeka 1:0. V 1.tretine sa už skóre nemenilo a do šatní sa išlo za stavu 1:0 pre Slovan. V druhá tretina nebola na góly bohatá tiež ako tá prvá no skóre minútu pred koncom upravoval gólom do šatní Rastislav Gašpar. Domáci však o 17 sekúnd na to skórovali a ujali sa vedenia 2:1, trafil sa Dušan Klučiar.

Do 3.tretiny vstúpili výborne domáci a už 2 minúty po prestávke presadili. Na 3:1 skóroval Jozef Tibenský. B.Bystrici sa nedarilo skórovať aby aspoň znížili skóre.

V čase 52:34 skóroval na 4:1 domáci Michal Šalka. Na konci zápasu už len upravoval skóre Peter Valent a zápas skončil za stavu 4:2.

Bratislava sa tak po dvoj zápasových prehrách doma pozviechala a vyhrala tri zápasy v rade. Teší sa tak s výhry celkovej Play-off JUNIOROV.

 

ŠTATISTIKA

 

 

ROZHODCOVIA: Konc Juraj, Výleta Roman, Stano Peter, Vrančík Milan (inštruktor)

DIVÁCI: 479

 

ĎAKUJEME ZA ODVEDENÝ VÝKON !!! HC05 DO TOHO !!!